Siirry suoraan sisältöön

Sähköpyöräleasingilla jää rahaa säästöön tai muihin tärkeämpiin kuluihin

Sähköpyöräily ei ole pelkästään hauskaa vaan myös järkevää. Sähköpyörä säästää rahaa tärkeämpiin menoihin vähenevinä auto- ja julkisen liikenteen matkoina. Samalla kunto ja olo paranee kun syke on ihanteellinen rasvanpolttoon, liikenteen päästöt vähenevät ja oma jaksaminen kotona ja töissä kohoaa.

Nopeasti kehittynyt akkutekniikka on nostanut keskimääräisen toimintamatkan yhdellä latauksella jo lähes 100 kilometriin, mikä riittää pitkäänkin päivälenkkiin – tai edestakaiseen matkaan jos haluaa ottaa vaikka teltan reppuun ja yöpyä luonnon helmassa.

Leasingillä turvaa ja huolettomuutta

Monia jännittää arvokkaan pyörän hankinta – entä jos tulee vikaa, miten huollot, onko varaa hankkia riittävän laadukas ja omiin tarpeisiin sopiva pyörä? Sähköpyöräleasing poistaa tämän epävarmuuden – pyörästä maksetaan vain kuukausittaista leasingmaksua, aivan kuten leasingautosta, ja mukaan pakettiin saa halutessaan huollot, renkaiden kausivaihdot ja vakuutukset. Lisäksi tekniikan kehittyessä pyörän voi leasingkauden päätteeksi vaihtaa uudempaan malliin vain sopimuksen uusimalla – pyörän myynnillä ja arvon alenemisella ei tarvitse päätään vaivata.

Sahkopyoraleasing.com on johtava täysin suomalainen sähköpyöräleasingiin erikoistunut yritys. Vuonna 2020 solmittu yhteistyösopimus Helkaman kanssa tuo Helmama Veloxin suositut sähköpyörämerkit (Helkama, Jopo, KTM ja Merida) sähköpyöräleasing.comin valikoimaan.

Pyörät loppu toistaiseksi

Hei, pyörät ovat loppuneet toistaiseksi. Pyydämme teitä olemaan yhteydessä lomakkeella tai sähköpostitse, niin ilmoitamme heti kun pyöriä on saatavilla.