Sähköpyörä kasvattaa suosiotaan poikkeustilan aikana

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Vaikka koronavirus onkin hyvä syy pysytellä kotona ja välttää turhaa matkustamista, on silti tilanteita joissa on pakko päästä liikkeelle. Sähköpyörä tuo vapautta pysyä poissa väkijoukoista ja samalla mahdollistaa pitempienkin matkojen kulkemisen ilman autoa. Vaikka joukkoliikenne on normaalioloissa ekologinen ja edullinen tapa liikkua (vaikkei pärjääkään sähköpyörille), on siitä tullut nyt palvelu jota kannattaa toistaiseksi välttää kokonaan jottei ole mukana levittämässä virusta.

 

New Yorkissa pyöräilyn suosio räjähtänyt koronan myötä

New Yorkissa pyöräily on maaliskussa  lisääntynyt jopa 67% verrattuna vuoden takaiseen – ihmiset haluavat välttää joukkoliikennettä jossa todennäköisyys virusaltistukselle on suuri. Pyöräilyllä on aina positiivisia vaikutuksia ihmisen fyysiseen ja henkiseen jaksamiseen, mutta hyöty korostuu nyt poikkeusoloissa. 

Samaan aikaan kaupunkisähköpyörät kohtaavat kuitenkin kasvavaa painetta sulkea palvelunsa, kun palveluntarjoajat eivät välttämättä pysty desinfioimaan pyöriä aina käyttäjän vaihtuessa. Omasta tai liisatusta pyörästä onkin tulossa paras ja varmin kulkuväline.

Sähköpyörällä keho ja mieli kuntoon

Nyt kun monet tutut kuntoilupaikat ovat kiinni, sähköpyörä on erinomainen tapa lisätä omaa liikkumista ja vahvistaa elimistön vastustuskykyä ja yleiskuntoa. Finnish Electric Bike Factory  on solminut yhteistyösopimuksen Helkama Veloxin kanssa, ja tarjoaa kaikkia Helkaman sähköpyörämalleja leasingsopimuksella.