Siirry suoraan sisältöön

Finnish Electric Bike Factory tiedottaa: Aloittaa yhteistyön Helkama Veloxin kanssa ja vaihtaa brändinimen

LEHDISTÖTIEDOTE 20.3.2020
Finnish Electric Bike Factory tiedottaa: Aloittaa yhteistyön Helkama Veloxin kanssa ja vaihtaa brändinimen

Espoossa 20.03.2020

Finnish Electric Bikes Factory vaihtaa sähköpyöräleasing-liiketoimintansa uudelle tuotenimelle. Kaikki sähköpyörien leasingsopimukset tehdään jatkossa sahkopyoraleasing.com -brändin alla.

Samalla yritys tiedotti sopineensa yhteistyösopimuksen Helkama Veloxin kanssa. Sähköpyöräleasing-sopimukseen saa nyt kaikki Helkaman sähköpyörämerkit: Helkama, Jopo, Merida ja KTM. Myös huoltoverkosto kattaa yhteistyön myötä koko Suomen.

Finnish Electric Bike Factory on sähköpyöräleasingin edelläkävijä Suomessa. Missiona on auttaa yrityksiä pitämään työntekijät iloisina, terveinä ja työkykyisinä – ympäri vuoden! Sähköpyörä parantaa suoraan käyttäjänsä terveyttä ja välillisesti parantaa muidenkin terveyttä vähentämällä liikenteen päästöjä. Sähköpyöräleasingin todellinen kulu työntekijälle on alkaen vain 10€ kuukaudessa. Vuonna 1905 perustettu kotimainen perheyritys Helkama on Suomen johtava sähköisen pyöräilyn asiantuntija.

Lisätietoja antaa:

Arttu Ahlsten
Toimitusjohtaja
Finnish Electric Bike Factory Oy

045 2782 528
[email protected]

Pyörät loppu toistaiseksi

Hei, pyörät ovat loppuneet toistaiseksi. Pyydämme teitä olemaan yhteydessä lomakkeella tai sähköpostitse, niin ilmoitamme heti kun pyöriä on saatavilla.